Project MON

Residentieel
verbouwing
interieur

De totaalrenovatie van deze woning in Oostduinkerke, West-Vlaanderen is in opbouw.

Er werd in het ontwerp met de eigenheid van de architectuur van deze woning gespeeld.
Vooral dā€‹ā€‹ā€‹ā€‹e oorspronkelijke gordijngevel was een specifiek element waarmee rekening diende te worden gehouden.

De bestaande mezzanine opbouw van de woning werd gesloten om de verdieping te kunnen vergroten. Er werd ruimte gemaakt voor een oudercompartiment waar ze een eigen badkamer, fitnessruimte en dressing/opmaakruimte hebben. Verder zijn er nog 3 kinderslaapkamers en een extra badkamer.

De woning krijgt een totale transformatie van vloer tot plafond inclusief meubelwerk. In de woonruimte wordt er een vestiaire, een tv-/haardwand en een lang bureau voorzien. Ook worden keuken en bijkeuken hernieuwd en zal er vanuit de garage een lift aanwezig zijn die de drie verdiepingen met elkaar verbindt.

Naast alle renovatiewerken werd dit project ook volledig volgens de laatste energienormen opgebouwd en voorzien van alle nodige domotica.