AR+ staat voor meerwaardige architectuur en ongeëvenaarde woonkwaliteit.

Sinds de oprichting in 1987 heeft deze filosofie in de gerealiseerde ontwerpen steeds op het voorplan gestaan. Zij verwoordt dan ook perfect de wooncultuur van de opdrachtgevers waar AR+ voor ontwerpt en bouwt. Het blijft een kunst om met heldere, zuivere vormen een unieke uitdrukking te kunnen geven aan de specifieke eisen van de bouwheer.  Tezelfdertijd streven we op alle gebieden plichtsgetrouw naar duurzaamheid en een kwaliteitsvolle detaillering.  

Met het bouwterrein als gegeven en na een grondig bodemonderzoek wordt het project aangevat. Hierin vormen de wensen, gevoelens en verwachtingen van de bouwheer de grondslag. Elk AR+concept is immers de uitdrukking van een innerlijk gevoel, een expressie van de leefwereld van de bouwheer. Iedereen is immers op zoek naar “een wijze van bouwen met een ziel”.

Vertrouwen blijft een essentieel gegeven. Hierdoor kan het volledige verloop van de opdracht een periode blijven zonder zorgen voor de bouwheer. Alle administratieve stappen en technische keuzes nemen we daarom - met het budget in ons achterhoofd - voor onze rekening. Tijdens het ontwerpen is het cruciaal, de relatie te respecteren tussen interieur en exterieur. Beeldbepalende lijnen van de woning worden doorgetrokken in de tuinarchitectuur, die door ons reeds bepaald word vanaf het voorontwerp.

Onze interieurs zijn actueel, vernieuwend en inspirerend, zonder overbodige franjes en zijn tot stand gekomen met een oog voor detail. Getooid in hun rustgevend en warm kleurenpalet staan ze op zichzelf. Een wooncultuur waarin architectuur, vormgeving, kleur, objecten en vooral de bewoners de hoofdrol spelen.

AR+ kiest bewust voor een vernieuwende en tijdloze stijl. Met bezieling werkt ons team elke dag opnieuw aan unieke projecten. De individuele benadering van elk project, de professionele aanpak van architecten, interieurarchitecten en ingenieurs en de bekwaamheid van onze vakmensen vormen de basis en de kracht van ons bedrijf.

Jos Rosseels - zaakvoerder.